GeneticLabs este preocupat de dezvoltarea si vanzarea consumabilelor medicale premium catre mediul stiintific si medical.

GeneticLabs se angajeaza sa furnizeze consumabile de calitate superioara si servicii customizate pentru clienti cu activitati in servicii de laborator, diagnostic molecular, culturi celulare, imunologie, biochimie si imunoterapie.

GeneticLabs este unic distribuitor pentru producatorul de incredere, CellProBio Biotechnology pentru care comercializeaza consumabile medicale realizate in unitati de productie cu peste 500 angajati, echipa R&D de 60 angajati, facilitati de productie de peste 20.000 mp. Producatorul a obtinut certificari ISO pentru 8 hale clean room, certificari ISO pentru 7 linii de productie.

GeneticLabs comercializeaza doar consumabile medicale premium realizate in unitati de productie certificate ISO13485, ISO9001, ISO14001 si cu patente obtinute.

Consumabilele medicale comercializare de GeneticLabs au utilizare extinsa in mediul stiintific, industria farmaceutica, activitati de mediu, siguranta alimentelor si unitati medicale clinice.

Parteneri de incredere